Biorresonància, tècnica estrella d'un nou consultori mèdic a Sant Francesc


  • Comparteix:

Alejandro Patrón a la seva consulta

Alejandro Patrón a la seva consulta

El consultori mèdic Sant Francesc ha obert les seves portes aquest dijous al número 14 del camí de la Creu. La iniciativa ha nascut del doctor Alejandro Patrón, que ha volgut rescatar la figura del metge de capçalera oferint als santcugatencs un consultori resolutiu 'per als problemes del dia a dia'. El centre també ofereix un servei a domicili.

La teràpia de bioresonància és la tècnica estrella d'aquest centre de salut. Es tracta d'un procediment instrumental de medicina alternativa que complementa els tractaments convencionals i que permet abordar infeccions, al·lèrgies, trastorns funcionals digestius, dolor crònic i ajudar a deixar de fumar. El director del consultori, Alejandro Patrón, ha dit que el millor que pot oferir el centre són uns preus assequibles.

Alejandro Patrón

Oferirem serveis a preus accessibles i donarem els millors serveis mèdics a la comunitat.


La consulta està dotada amb equips d'última generació i ofereix serveis com consultes mèdiques i campanyes preventives i informatives sobre l'àmbit de la salut.

La inauguració del centre ha comptat amb la presència dels regidors de Comerç i Serveis Socials, Josep Romero i Raül Grangé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.