Sant Cugat aporta 1.000 signatures en un dia per a la dació en pagament


  • Comparteix:

Membres de la PAH Sant Cugat durant una mobilització a Valldoreix

Membres de la PAH Sant Cugat durant una mobilització a Valldoreix

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Sant Cugat (PAH) ha recollit aquest dissabte al voltant d'un miler de signatures més a la ciutat en suport de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP), que pretén aconseguir la dació en pagament en les hipoteques. La recollida es va convocar a àmbit estatal per obtenir part de les firmes que resten per portar la iniciativa al Congrés espanyol. La PAH de Sant Cugat fa un balanç positiu de la jornada i de la campanya a la ciutat, però considera que encara falta molta conscienciació entre els santcugatencs.

La PAH ha de presentar 500.000 signatures al Congrés l'últim dimecres d'octubre per a què prosperi la ILP que reclama la dació en pagament. Per donar un impuls a la recollida i conscienciar la ciutadania, es va organitzar aquesta jornada simultània a tot l'Estat espanyol. La membre de la PAH de Sant Cugat Júlia Solé ha explicat que la campanya va a bon ritme i que encara tenen marge, però que cal recollir-ne el màxim possible perquè la comptabilització de les firmes és molt estricta.

Júlia Solé

És possible que ja haguem arribat a l'objectiu, però hem de continuar perquè són molt estrictes a l'hora d'avaluar la signatura. A vegades per un error en una firma t'anul·len tot el full.


Solé ha fet un balanç positiu de la recollida a la ciutat i de la campanya de promoció de la iniciativa que estan duent a terme, però admet que encara falta conscienciar molts santcugatencs de la problemàtica.

Júlia Solé

Falta molta conscienciació social. Hi ha molta gent que no sap el que està passant, que els bancs enganyen. Falta informació que no es dóna.


La ILP que està promocionant la PAH recull la dació en pagament com a forma de liquidació de la hipoteca, la promoció del lloguer social i la paralització dels desnonaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.