Sant Cugat, proposta del segon 'Dia Descobrir'


  • Comparteix:

El Monestir és una de les propostes de la revista 'Descobrir'  / Font: Premsa Sant Cugat

El Monestir és una de les propostes de la revista 'Descobrir' / Font: Premsa Sant Cugat

El patrimoni cultural i natural de la ciutat pren protagonisme en el 'Dia Descobrir', una iniciativa que se celebra aquest dissabte. La revista 'Descobrir' proposa més de 10 activitats amb l'objectiu de conèixer Sant Cugat. Tot un seguit de tallers i visites guiades se succeïran des de les deu del matí i fins a les vuit del vespre. Les activitats són gratuïtes i no és necessari una inscripció prèvia, a excepció de la visita del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

La primera activitat, que comença a les deu del matí, és la pujada al campanar del Monestir, des d'on hi ha una vista privilegiada del parc natural de Collserola. A la mateixa hora, s'iniciarà una ruta fotogràfica per la vall del Gausac i la visita al Museu del Monestir. Aquesta visita, que començarà a l'Oficina de Turisme, es repetirà cada hora fins la una del migdia i, a la tarda, a dos quarts de cinc.

Les deu del matí, dos quarts de cinc i les sis de la tarda, seran els torns de les visites a l'exposició del Casino de la Rabassada. Una hora més tard, s'iniciarà la ruta fins a l'ermita de Sant Medir.

Les onze del matí i les sis de la tarda són les hores indicades per a la visita al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Les inscripcions es poden fer a l'Oficina de Turisme.

A les dotze del migdia, començarà la visita guiada a la vila medieval i la passejada familiar 'Descobreix un parc urbà: Parc Central'. Per aquesta activitat es recomana que els participants portin roba còmoda, esmorzar, cantimplora amb aigua i calçat adequat.

A la una del migdia i a dos quarts de cinc de la tarda, serà el torn de les visites a la col·lecció permanent del Museu del Tapís Contemporani.

Durant tota la jornada, el Monestir acollirà un ampli ventall de tallers a les galeries del Monestir, com un d'escriptura medieval i un tast de cerveses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.