La Lira i la Coral l'Harmonia de Valldoreix canten per un acte solidari d'AVAN

El concert anirà a càrrec de La Lira i la Coral L'Harmonia de Valldoreix

Societat

Publicat el 27/oct/12 per Jaume Blanché

L'Associació Vallès Amics per la Neurologia (AVAN), amb seu a Sant Cugat, ha organitzat per aquest dissabte un concert solidari a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels a càrrec de la Coral l'Harmonia de Valldoreix i la Societat Coral La Lira. L'acte, gratuït i obert a tothom, s'emmarca en el Dia Mundial de l'Ictus, que se celebra dilluns vinent.

A banda del concert, AVAN també ha organitzat la xerrada 'Per una salut positiva: eduquem les emocions', que tindrà lloc dimarts vinent a les set de la tarda a la Casa de Cultura a càrrec de la psicòloga de l'associació Armanda López. La directora d'AVAN, Laura Perea, ha explicat a Cugat.cat que els actes tenen per objectiu sensibilitzar sobre l'Ictus i la importància de seguir una vida saludable com a mètode de prevenció de la malaltia.

Laura Perea

La societat comença a entendre què és l'Ictus. Però cal fer més feina en l'aspecte de la prevenció. L'Ictus es pot prevenir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un centenar de persones passen cada setmana per la delegació d'AVAN a Sant Cugat per seguir alguns dels programes que ofereix: des de suport psicològic fins a treballar la memòria o fer exercicis per treballar la mobiltiat.