Sant Cugat acull la jornada evangelització del bisbat de Terrassa


  • Comparteix:

El bisbe de Terrassa inaugurarà les jornades. / Font: Forumuniversitas.org

El bisbe de Terrassa inaugurarà les jornades. / Font: Forumuniversitas.org

Sant Cugat acollirà aquest divendres i dissabte la majoria dels actes de la primera edició de la Jornades 'Transmet!' de Cultura, Universitat i Nova Evangelització organitzades pel Bisbat de Terrassa i que es tancaran diumenge a la capital egarenca. Aquesta trobada convida a reflexionar i aprofundir sobre la presència de l'Església en el món de la cultura, en un marc occidental cada cop més secularitzat. Els actes santcugatencs de les jornades es faran al col·legi Europa, al Centre Borja i al Monestir.

El col·legi Europa acollirà divendres, a partir de dos quarts de sis de la tarda, la inauguració de les jornades a càrrec del bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses. Seguidament, el cardenal Antonio Cañizares oferirà la conferència inaugural de les jornades. La jornada acabarà amb la projecció de la pel·lícula 'El árbol de la vida', tot i que prèviament al Centre Borja s'hi haurà fet una parada per sopar.

Les activitats de dissabte es concentraran al Centre Borja, amb un parell de conferències al matí, a càrrec de l'exdiputat Josep Miró i Ardèvol i de la cap de les Missioneres de la Caritat de Calcuta, Mary Prema Pierick. Ja la tarda, els protagonistes seran un parell de diàlegs que comptaran amb el professor de dret de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Joan Lluís Pérez Francesch i el catedràtic de filosofia Josep Maria Alsina. L'altra xerrada la protagonitzaran el director general del Comitè Europeu de Desenvolupament Social, Manel Silva, i l'exconseller d'Economia de la Generalitat Josep Maria Cullell. La jornada es tancarà amb el concert de la Confederació de Corals Catalanes i el Cor Tessàlia, que portaran al Monestir el 'Rèquiem' de Mozart.

Diumenge. les activitats es concentraran a diferents esglésies de Terrassa per acabar amb una missa a l'església egarenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.