Sant Cugat vol que Capio HGC atengui santcugatencs en el sistema públic


Temes relacionats

Rubí, contrari a ubicar l'hospital de referència al Capio HGC (18/gen/11)

L'HGC, l'alternativa a l'hospital de referència, segons la Generalitat (15/gen/11)

Conesa situa el Capio HGC com a alternativa al nou hospital públic (12/gen/11)

El General de Catalunya, disposat a acollir l'hospital de referència públic de la zona (29/oct/08)


  • Comparteix:

L'equip de govern aposta perquè Capio Hospital General de Catalunya (HGC) també s'incorpori al sistema públic de salut. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que estan en converses tant amb aquest centre com amb el departament de Sanitat de la Generalitat perquè en un futur els santcugatencs es puguin visitar en aquest hospital en el marc del sistema de salut públic.

Sant Cugat no abandona la idea que el Capio HGC pugui entrar a formar part del sistema de salut públic. Després de demanar en reiterades ocasions que el centre sanitari es converteixi en l'hospital de referència de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal com a alternativa a la construcció d'un nou centre de referència per a aquestes tres ciutats, ara l'equip de govern aposta perquè l'HGC acabi donant servei, com a mínim, als santcugatencs.

En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha avançat que l'objectiu és que, a partir del concert que Capio ja té amb la Generalitat, aquest hospital pugui oferir alguns serveis sanitaris públics a la nostra ciutat. Conesa ha dit que no és, encara, una negociació 'madura' però ha admès que la conselleria ho veu amb bons ulls.

Mercè Conesa

L'objectiu és que l'HGC prestés alguns serveis públics. És una proposta que no està madura però que la conselleria no veu malament del tot.


La direcció del centre hospitalari ha explicat està d'acord amb aquesta idea i és per això que també treballa per aconseguir aquesta fita. El director del Capio HGC, Xavier Mate, ha dit que volen ser un hospital obert amb independència de la targeta sanitària que es porti.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.