Més d'un centenar de persones reclamen que no es tanquin les piscines del Parc Central


  • Comparteix:

Un centenar de persones han tallat la circulació a la plaça Barcelona per reclamar que les piscines del Parc Central continuin obertes a l'hivern. Els manifestants, que han recollit prop de dues mil signatures, denuncien que l'Ajuntament les vol tancar per beneficiar el centre Eurofitness de la Rambla del Celler. L'Ajuntament, de la seva banda, s'han compromés a estudiar la possibilitat i donar una solució en un període breu de temps.

Els veïns contraris al tancament hivernal de les piscines del Parc Central havien convocat una concentració a la plaça Barcelona, però, en no sortir cap membre de l'equip de govern a parlar amb ells, han decidit tallar la circulació. Finalment, el primer tinent d'alcalde, Joan Recasens, i dos membres dels manifestants han mantingut una reunió informal dins l'ajuntament. La portaveu dels manifestants, Àngels Camps, ha afirmat que mantindran les protestes fins que no rebin una resposta positiva a la seva sol·licitud.

Àngels Camps

Continuarem les protestes si es tanquen les piscines del Parc Central


Recordem que l'equip de govern va crear una comissió amb l'objectiu d'estudiar el funcionament de les piscines municipals i oferir alternatives a les protestes presentades pels veïns. El primer tinent d'alcalde, Joan Recasens, remarca que l'Ajuntament s'ha compromès a respondre els veïns d'aquí a poc temps. Primer, diu, cal estudiar la proposta:

Joan Recasens

Tenim el compromís de contestar aviat les sol·licituds dels veïns


La concentració ha comptat amb la presència de representants polítics de les forces polítiques de l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.