David Pujol dissenya la il·luminació emprada al concurs casteller de Tarragona


Temes relacionats

Fita històrica dels Gausacs al Concurs de Tarragona ( 6/oct/12)


  • Comparteix:

El dissenyador santcugatenc David Pujol ha estat l'encarregat de la il·luminació emprada en el 24è Concurs de Castells de Tarragona, l'espectacle casteller més gran del món. El sistema d'il·luminació de la Tàrraco Arena Plaça (TAP) va ser utilitzat durant la jornada de dissabte del concurs, que es va celebrar el primer cap de setmana d'octubre.

El projecte d'enllumenat de la plaça preveu diversos tipus d'enllumenat que permeten la celebració de tota mena d'esdeveniments esportius, culturals i corporatius, públics i privats.

Se'n destaca l'enllumenat esportiu preparat per a la retransmissió en color per a televisió d'alta definició per als Jocs del Mediterrani 2017, i l'enllumenat amb tecnologia 100% LED de la graderia de públic, la teulada interior, la il·luminació de circulació i d'emergència.

El sistema de control dissenyat és totalment digital i permet fer compatibles les escenes d'enllumenat per a usos tant diferents com esports, concerts i esdeveniments comercials, sent totalment compatible amb els sistemes de control d'última tecnologia emprat per les empreses professionals internacionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.