Dos 'ñetas' detinguts per atropellar dos 'latin kings' davant les Carpas dels Avions


Temes relacionats

Mossos nega que l'origen de l'atropellament mortal fos un enfrontament entre bandes ( 6/oct/11)


  • Comparteix:

Carretera de Rubí-Sant Cugat on va tenir lloc els fets

Carretera de Rubí-Sant Cugat on va tenir lloc els fets

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Rubí dues persones vinculades al grup 'ñetas' per atropellar a Sant Cugat tres joves vinculats als 'latin kings', segons informa aquest dilluns 'El Periódico'. Les primeres investigacions apunten que els conductors haurien atropellat de forma intencionada els tres joves de la banda rival, ocasionant politraumatismes greus a un d'ells. Els fets s'han produït aquest cap de setmana a la sortida de les Carpas dels Avions, a la carretera de Sant Cugat-Rubí.

Se­gons informa el diari, els fets han tingut lloc aquest diu­men­ge passat a dos quarts de set del matí, quan tres nois que ha­vi­en pas­sat la nit a la dis­co­te­ca Car­pas dels Avions de Sant Cu­gat van ser atro­pe­llats per un vehicle amb dues persones dins. El diari indica per fonts dels Mossos d'Esquadra que l'incident podria ser intencionat.

Fruit de l'atropellament han resultat ferits dos dels tres nois, un d'ells es troba en estat greu a l'Hospital Mútua de Terrassa per politraumatismes. El vehicle va donar-se a la fuga i els ferits van ser assistits pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) en el mateix lloc dels fets. Les investigacions van portar als Mossos a fer la detenció aquest diumenge, a dos quarts de dues, a la ciutat veïna de Rubí.

No és el primer cop que es produeix un atropellament intencionat a la sortida de les Carpas dels Avions de Sant Cugat. Fa tot just un any, va tenir lloc l'atropellament mortal d'una menor santcugatenca. En aquell incident, els Mossos van negar que l'origen de l'atropellament fos un enfrontament entre bandes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.