Els veïns dels carrers Gorina, Sort, Sant Ramon i del Carme estrenen el sistema de pilones


  • Comparteix:

Aquest matí han entrar en fucnionament les tragetes magnètiques.

Aquest matí han entrar en fucnionament les tragetes magnètiques.

El sistema de pilones mòbils per limitar els pas de vehicles als carrers de vianants ha entrat ja en funcionament als carrers Gorina, Sort, Sant Ramon i del Carme. Aquets carrers comptaran amb una major presència de personal municipal per tal de solventar les possibles incidències que puguin sorgir en els primers dies de funcionament.

Accedir amb cotxe, de manera indiscriminada, als carrers Sort, Gorina, del Carme o Sant Ramon serà ara una mica més difícil. I és que des d'ara, aquests carrers de vianants estan limitats per unes pilones mòbils que impedeixen el pas de vehicles i que només es poden desactivar amb unes targetes magnètiques que tenen els veïns de la zona, o demanant autorització al centre de control del sistema.

L'objectiu d'aquestes pilones és garantir que les zones de vianants siguin realment per a les persones. Així ho ha explicat l'alcalde, que ha assegurat que aquest sistema obligarà, ara, als conductors autoritzats a respectar uns horaris per accedir a aquestes zones.

Lluís Recoder

Amb les pilonesgarantirem el compliment d'uns horaris en les zones de vianants.


Tot i que el consistori ha fet reunions amb els veïns afectats per explicar-los la proposta, durant aquests primers dies s'incrementarà la presència del personal municipal en aquests carrers per evitar possibles incidències.

Recoder ha volgut remarcar que els veïns no han de patir per res, ja que el nou sistema ha de permetre millorar la seva qualitat de vida.

Lluís Recoder

Els veïns no han de preocupar-se, només ho han de fer les persones que no respectaven els carrers de vinanats. Els veïns, en canvi, veuran la seva qualitat de vida millorada.


Pel que fa a les primeres reaccions, alguns veïns i comerciants ja han inaugurat el sistema i tot i que una majoria es mostren satisfets per aquesta limitació al pas de vehicles, hi ha gustos per tot.

Veïns

Em sembla bé que no passin cotxes per aquí. Els proveïdors també ho veuen bé perquè no han d'aparcar en zona blava.


Recordem que l'objectiu del consistori és que en el termini d'un any aquest sistema funcioni a tota la zona de vianants del centre de la ciutat.
Durant aquests primers dies, i amb la voluntat de facilitar el trànsit per festes, les nits del dies 24 i 25 de desembre i del 31 i 5 de gener les pilones quedaran abaixades per permetre el pas a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.