El nou Mercat Pere San dobla pressupost i aposta pel model de La Boqueria


Temes relacionats

Romero afirma que la reforma del Mercat Pere San 'no pot esperar més' (19/oct/12)

El consistori garantirà preus 'assumibles' per a la concessió de parades de Pere San ( 4/set/12)

Els paradistes de Pere San confien que reuniran els avals per a la remodelació (30/ago/12)


  • Comparteix:

Les obres de remodelació del Mercat Pere San començaran d'aquí sis mesos / Font: Wikipedia

Les obres de remodelació del Mercat Pere San començaran d'aquí sis mesos / Font: Wikipedia

El pressupost de les obres de remodelació del Mercat Pere San passa de 700.000 euros al milió i mig per oferir a Sant Cugat un espai amb una àmplia oferta d'hostaleria, a l'estil de La Boqueria. L'Associació de Paradistes del mercat, que assumirà el cost de la reforma, s'ha constituït en una societat per assumir els treballs de remodelació i per presentar-se al concurs de gestió de l'equipament. Segons ha explicat l'entitat a Cugat.cat, les obres podrien començar a l'abril i s'allargarien màxim un any.

L'Associació de Paradistes del Mercat Pere San va a totes. L'última reunió del col·lectiu ha donat a conèixer que els botiguers han decidit doblar la partida inicial d'obres fins arribar al milió i mig d'euros. El president de l'entitat, Joan Serrabogunyà, ha explicat que el primer pla era fer un 'lífting' a l'equipament, però que finalment s'ha apostat per crear un espai amb més disseny i una àmplia oferta gastronòmica. En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5 FM), ha reconegut que els comerciants s'han engrescat a fer un projecte més ambiciós.

Joan Serraboguñà

Dels 700.000 euros inicials al final ens gastarem gairebé el doble perquè ens hem engrescat.


Amb el nou projecte, els santcugatencs veuran des de fora l'activitat comercial de l'interior del mercat gràcies a uns finestrals i l'eliminació de les parades de l'exterior que quedaran absorbides dins l'equipament.

L'objectiu dels paradistes és oferir a la ciutat un mercat de la qualitat del mercat de La Boqueria de Barcelona perquè els santcugatencs millorin la seva experiència de compra i sigui un reclam per a clients de fora del municipi.

L'altra novetat és que l'Associació de Paradistes s'ha constituït com una societat per poder presentar-se al concurs públic de gestió. Amb relació al finançament de les obres, Serrabogunyà ha explicat que les negociacions amb dues entitats bancàries van pel bon camí i que, de moment, el crèdit cobriria el 80% del cost. Segons l'últim calendari, la remodelació podria començar a l'abril i tindria una durada màxima d'un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.