Manuel Díaz patenta una pinta de cabells i escriu un llibre sobre l'alcoholisme


  • Comparteix:

Manuel Díaz és inventor i veí de Sant Cugat

Manuel Díaz és inventor i veí de Sant Cugat

L'inventor santcugatenc Manuel Díaz ha patentat una pinta per als cabells amb una solapa al seu mànec per tal d'evitar la seva pèrdua. Aquest invent rep el nom de Solapín i té cabuda a qualsevol butxaca. Díaz també ha escrit un llibre sobre com deixar l'alcoholisme en 30 dies i té previst publicar-lo properament. A més, l'inventor té en fase d'estudi un nou joc de cartes i una nova modalitat de futbol.

El veí de Sant Cugat Manuel Díaz ha explicat els seus darrers projectes a Cugat.cat. La pinta Solapín, una pinta amb una subjecció que impedeix perdre-la, està patentada i Díaz està a l'espera que alguna empresa s'interessi per a la seva comercialització. L'autor també ha afirmat que vol que aquest invent porti la marca Sant Cugat.

Manuel Díaz

S'està intentant comercialitzar i espero que s'interessin empreses. Probablement porti la marca Sant Cugat.


A més, Díaz, sota el pseudònim de Díaz Lobo, ha escrit 'Antialcohólico y salvavidas' que tracta sobre com deixar l'alcoholisme en un mes. L'inventor de Sant Cugat també té altres projectes en marxa com un sistema de dipòsits d'aigua, un nou joc de cartes i el Superfutbol, una nova modalitat d'aquest esport amb 12 jugadors que Díaz vol presentar a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.