L'EMD millora la seguretat a les entrades i sortides de l'escola Ferran i Clua


  • Comparteix:

L'EMD ha ampliat les voreres de l'escola Ferran i Clua i del parvulari per reforçar la seguretat dels alumnes a l'entrada i sortida dels centres educatius. Les accions, que es completaran amb un projecte més ampli, també han inclòs la construcció d'una rampa que connecta l'escola amb l'aparcament.

El govern valldoreixenc ha ampliat les voreres de l'escola Ferran i Clua i el parvulari pintant unes franges vermelles per evitar fer obres al carrer. D'aquesta manera, l'entrada i sortida dels estudiants a l'escola és més ordenada i l'autocar escolar pot maniobrar amb més comoditat.

L'EMD ha fet altres actuacions com la col.locació de pilones per impedir l'estacionament momentani dels vehicles que passen a buscar als nens. Per evitar problemes d'aparcament, l'entitat municipal té previst ampliar el nombre de places del pàrquing que hi ha al costat del centre. Ho explica la vocal de Seguretat, Mercedes Rojo:

Mercedes Rojo

Volem ampliar les places de l'aparcament a través d'un projecte més global


El primer pas d'aquest projecte ha estat la construcció d'una rampa que connecta, d'una forma directa, l'aparcament i l'escola Ferran i Clua. Mercedes Rojo:

Mercedes Rojo

Per aquesta rampa podran circular bé els vianants, els cotxes i la gent que va amb cadires de rodes


L'EMD realitza aquestes actuacions amb l'objectiu que, a curt termini, el carrer de l'Escola Ferran i Clua sigui de semi-vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.