L'Ajuntament col·labora amb el treball de l'ONG Realidades


  • Comparteix:

La directora de Realidades, Tahí Abrego, a Cugat.cat

La directora de Realidades, Tahí Abrego, a Cugat.cat

L'ONG Realidades de Bolívia està duent a terme un estudi a favor de la cohesió social dels pobles indígenes del país. Una de les fites aconseguides per l'organització és incloure en la nova constitució boliviana diferents lleis contra el racisme i la discriminació. El consistori de la nostra ciutat col·labora econòmicament amb el projecte amb un import de més de 14.000 euros.

La directora de l'ONG Realidades, Tahí Abrego, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que l'objectiu de l'entitat és consolidar una xarxa d'organitzacions de societat civil, amb el nom d''Observatori del Dret', per influenciar les autoritats públiques perquè apliquin els drets socials.

Tahí Abrego

El projecte busca influenciar les autoritats públiques perquè puguin aplicar els drets socials en la quotidianitat.


El projecte de Realidades compta amb la col·laboració econòmica del consistori, amb 14.000 euros, i de l'Ajuntament de Barcelona, que atorga 120.000 euros.

El 62% dels habitants de Bolívia són indígenes. La nova constitució reconeix el país com un estat plurinacional i distingeix fins a 36 idiomes diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.