Missatge de solidaritat i coratge en el Dia Mundial del Càncer de Mama


Temes relacionats

L'alimentació i el càncer, temes centrals d'un taller d'Oncolliga ( 9/oct/12)

L'alimentació i el càncer, temes centrals del taller (20/set/12)


  • Comparteix:

Amb motiu del Dia Mundial de Càncer de Mama el consistori llança un missatge de solidaritat i coratge a les dones que pateixen aquesta malaltia i a les seves famílies. La façana de l'ajuntament s'ha cobert per a l'ocasió amb una lona commemorativa de la jornada i amb una encesa de llum la tarda d'aquest divendres per destacar el compromís de la ciutat amb la causa.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la necessitat de fer-se proves que permetin detectar de manera precoç un possible càncer d'aquestes característiques.

Mercè Conesa

És molt important que les dones tinguin informació i es facin proves preventives. Avui cal enviar un missatge de coratge, solidaritat i esperança.


La presidenta de la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Marta Martí, ha recordat que el 90% de dones que pateixen aquesta afectació ho pot superar. Tot i això, apunta que cal continuar destinant recursos a la investigació com es fa des de la delegació local de l'AECC.

Marta Martí

El 90% de dones que pateixen aquest càncer es poden curar. Això és molt esperançador però cal continuar invertint en investigació.


A la tarda, s'ha encès un llum que ha il·luminat la lona rosa instal·lada a la façana de l'Ajuntament.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.