El Grup Barnils engega una col·lecció de llibres d'actualitat periodística


  • Comparteix:

Moment de l'acord / Font: Web Gup Barnils

Moment de l'acord / Font: Web Gup Barnils

El Grup de Periodistes Ramon Barnils i Edicions Saldonar posen en marxa una col·lecció de llibres d'actualitat periodística. Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració per tirar endavant aquests escrits, fets per membres del grup que porta el nom del periodista santcugatenc, en la línia encetada per l'Anuari Mèdia.cat dels silencis mediàtics. El primer llibre de la col·lecció serà el de la periodista gironina Sònia Bagudanch, que parlarà sobre la trajectòria del jutge Baltasar Garzón i es publicarà abans de Sant Jordi. El conveni preveu l'edició de dos o tres llibres l'any.

El Grup Barnils serà l'encarregat de proposar els continguts i els autors de cada volum. La intenció és buscar temes que siguin d'interès general i d'impacte mediàtic però que siguin continguts silenciats o tractats sense prou aprofundiment als mitjans de comunicació convencionals. El grup també serà el responsable de redactar el pròleg de cada volum, on s'hi podrà trobar una contextualització i una presentació del tema escollit.

Edicions Saldonar, de la seva banda, s'encarregarà de les tasques d'edició, impressió i distribució dels llibres. Els volums tindran un centenar de pàgines i es vendran per 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.