El Col·legi d'Aparelladors del Vallès Occidental llança un missatge d'optimisme


Temes relacionats

L'edifici d'iGuzzini a la ciutat, guardonat amb el premi d'arquitectura institucional del portal ArchDaily (13/mar/12)

Iguzzini Iluminazzione posa un peu a Sant Cugat, amb la intenció de continuar creixent ( 7/oct/11)


  • Comparteix:

El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB) ha fet una crida per millorar la situació de la professió i per reformular-se. Aquest divendres ha tingut lloc el sopar anual de la delegació comarcal a la seu d'iGuzzini Illuminazioni, edifici que ha rebut el Premi ArchDaily al Millor Edifici Institucional del 2011. A l'acte han assistit el director general d'Urbanisme de la Generalitat, Agustí Serra; la presidenta del CAATEEB, Maria Rosa Remolà; el regidor d'Urbanisme de la ciutat, Pere Casajoana, i el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, entre d'altres.

El 21è sopar de la delegació comarcal del CAATEEB ha estat protagonitzat pels discursos positius i de superació de la professió en aquests moments de crisi. La trobada, que ha comptat amb una visita guiada a l'edifici d'iGuzzini Illuminazioni, també ha servit per premiar aquells col·legiats que porten més de 25 anys exercint d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació.

El delegat del Vallès Occidental del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació, Jaume Casas, ha destacat que s'està treballant per un rellançament de la professió en aquests moments de dificultats per tots els treballadors de la construcció.

Jaume Casas

Aquest any l'hem anomenat 'Any de rellançament professional' per tal de treballar per la nostra professió.


De la seva banda, la presidenta del col·legi, Maria Rosa Remolà, ha llançat un missatge d'optimisme als assistents perquè, segons ha afirmat, una part de tirar endavant la professió depèn dels mateixos col·legiats.

Maria Rosa Remolà

Això no és fàcil però nosaltres, tots, hem de mirar endavant amb unes dosis molt elevades d'optimisme i no aixoplugar-nos davant les dificultats.


El regidor d'Urbanisme de la ciutat, Pere Casajoana, ha afirmat a Cugat.cat que el que s'ha de fer és generar confiances i sinergies per tirar endavant en aquest moment en què el sector de la construcció està patint la part més forta de la crisi econòmica.

Pere Casajoana

El que hem de fer és generar confiances i preparar-nos per donar respostes al que ha de venir. La feina ben feta, generar confiances i les sinergies és el que ens ha de permetre tirar endavant.


El sopar de la delegació del Vallès Occidental del CAATEEB ha tingut lloc a la seu d'iGuzzini Illuminazioni, premiada com el millor edifici institucional de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.