L'Institut de la Infància posa a l'abast de les famílies les seves propostes educatives


Temes relacionats

'Llibres i música a la fresca' és la nova proposta de l'Institut de la Infància (21/oct/12)


  • Comparteix:

L'Institut de la Infància encara la nova temporada amb l'objectiu de difondre un model educatiu propi basat en la cultura oberta a tothom. Amb la innovació i l'atenció exclusiva a les famílies com a pilars, l'entitat ha presentat una proposta educativa única a la ciutat i orientada als infants de qualsevol edat. L'èxit d'assistència a la presentació, que ha tingut lloc aquest diumenge, ha superat les expectatives dels organitzadors i l'aforament de la Casa de Cultura.

El model educatiu de l'Institut de la Infància se sustenta en l'oferta d'activitats de qualitat, innovadores i que donin servei a les famílies. Amb aquests tres trets vertebradors, l'entitat oferirà de cara a la propera temporada diverses activitats protagonitzades per l'oci i la cultura oberts a tothom. La directora de l'entitat, Verónica Bronstein, ha posat èmfasi en la voluntat de potenciar un paper actiu de les famílies i de la societat per posar en marxa la seva proposta.

Veronica Bronstein

El temps lliure dels nens es pot viure de manera activa, implicant-se un mateix i la comunitat.


L'Institut de la Infància ha donat a conèixer el seu model amb l'activitat 'Llibres i música a la fresca', que s'ha celebrat per primera vegada aquest diumenge i que es repetirà al llarg de l'any, on grans i petits han compartit llibres, música i jocs. Els més menuts han explicat a Cugat.cat que durant la presentació han pogut llegir llibres sobre les temàtiques més variades.

Participants

Hem canviat cromos i llibres. / He llegit un conte que parlava d'una guineu i una nena. / He mirat un conte de dinosaures.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha assistit a l'acte i ha recordat que l'Ajuntament té un paper molt actiu en relació amb la infància.

Mercè Conesa

És una tasca molt important, perquè som una ciutat amb una prioritat clara per la població infantil.


L'Escola Fusió s'ha encarregat d'acostar la música als assistents de l'acte, que també han presenciat una classe oberta de karate.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.