L'ANC rep el premi Venus del Rotary per la seva vinculació amb la ciutat


Temes relacionats

Sans Travé: 'Hem de mantenir una sensibilitat especial vers Sant Cugat' (21/oct/12)


  • Comparteix:

El president del Rotary Club, Joan Bruguera, l'alcaldessa Mercè Conesa i el director de l'ANC, Josep Maria Sans-Travé / Font: Rotary Club

El president del Rotary Club, Joan Bruguera, l'alcaldessa Mercè Conesa i el director de l'ANC, Josep Maria Sans-Travé / Font: Rotary Club

Implicació local i espai d'acollida de les entitats santcugatenques. Aquestes han estat les qualitats que el Rotary Club ha reconegut en l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) per guardonar-lo amb el premi Venus, que atorga anualment. La institució ha rebut el reconeixement en un sopar solidari que ha tingut lloc aquest dissabte a la nit.

El jurat, que ha concedit el premi per unanimitat, ha reconegut la vinculació de l'ANC amb la ciutat i la seva tasca com a espai d'acollida per associacions locals com els Amics de la Unesco i les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran. El president del Rotary Club, Joan Bruguera, ha definit l'ANC com una institució que 'agrupa les entitats que no tenen casa'.

Joan Bruguera

Ha sabut atraure les entitats locals del poble. És una institució molt vinculada a Sant Cugat.


De la seva banda, el director de l'ANC, Josep Maria Sans Travé, ha posat èmfasi en la voluntat de mantenir un vincle especial amb la societat santcugatenca.

Josep Maria SansTravé

Hem mantingut l'ideal d'estar al costat de la gent de Sant Cugat.


El Rotary Club ha atorgat el guardó en un sopar solidari que ha tingut lloc aquest dissabte a la masia de Can Ametller i que ha comptat amb l'assistència de diverses personalitats santcugatenques com l'alcaldessa, Mercè Conesa. Des de l'Ajuntament, Conesa ha valorat l''important' paper de l'ANC amb la ciutat i ha destacat la tasca del seu director.

Mercè Conesa

Recull la història de la ciutat. És una institució importantíssima per a Sant Cugat.



En l'edició d'enguany de l'acte, el Rotary Club ha recaptat 1.000 euros que destinarà a la Fundació Oncolliga. El Premi Venus, que celebra enguany la seva 20a edició, consisteix en una escultura de l'artista i exsoci d'honor del club, Ricard Sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.