L'ANC rep el premi Venus del Rotary per la seva vinculació amb la ciutat

El president del Rotary Club, Joan Bruguera, l'alcaldessa Mercè Conesa i el director de l'ANC, Josep Maria Sans-Travé / Font: Rotary Club

Societat

Publicat el 21/oct/12 per Núria Juanico

Implicació local i espai d'acollida de les entitats santcugatenques. Aquestes han estat les qualitats que el Rotary Club ha reconegut en l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) per guardonar-lo amb el premi Venus, que atorga anualment. La institució ha rebut el reconeixement en un sopar solidari que ha tingut lloc aquest dissabte a la nit.

El jurat, que ha concedit el premi per unanimitat, ha reconegut la vinculació de l'ANC amb la ciutat i la seva tasca com a espai d'acollida per associacions locals com els Amics de la Unesco i les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran. El president del Rotary Club, Joan Bruguera, ha definit l'ANC com una institució que 'agrupa les entitats que no tenen casa'.

Joan Bruguera

Ha sabut atraure les entitats locals del poble. És una institució molt vinculada a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, el director de l'ANC, Josep Maria Sans Travé, ha posat èmfasi en la voluntat de mantenir un vincle especial amb la societat santcugatenca.

Josep Maria SansTravé

Hem mantingut l'ideal d'estar al costat de la gent de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Rotary Club ha atorgat el guardó en un sopar solidari que ha tingut lloc aquest dissabte a la masia de Can Ametller i que ha comptat amb l'assistència de diverses personalitats santcugatenques com l'alcaldessa, Mercè Conesa. Des de l'Ajuntament, Conesa ha valorat l''important' paper de l'ANC amb la ciutat i ha destacat la tasca del seu director.

Mercè Conesa

Recull la història de la ciutat. És una institució importantíssima per a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En l'edició d'enguany de l'acte, el Rotary Club ha recaptat 1.000 euros que destinarà a la Fundació Oncolliga. El Premi Venus, que celebra enguany la seva 20a edició, consisteix en una escultura de l'artista i exsoci d'honor del club, Ricard Sala.