Jornada de portes obertes contra el tabaquisme al Capio HGC


Temes relacionats

Jornada de portes obertes contra el tabaquisme al Capio HGC (23/oct/12)


  • Comparteix:

Un participant comprovar la quantitat de diòxid de carboni pulmonar

Un participant comprovar la quantitat de diòxid de carboni pulmonar

La primera unitat especialitzada en tabaquisme de Catalunya, ubicada a Capio Hospital General de Catalunya (HGC), s'ha inaugurat aquest dimarts amb una jornada de portes obertes al centre sanitari. Més de 20 persones s'han apropat al punt d'informació per sotmetre's al test d'addicció i proves per comprovar la quantitat de diòxid de carboni pulmonar, entre d'altres, així com per rebre consells per deixar de fumar.

Els participants que s'han apropat al punt d'informació han pogut comprovar l'edat pulmonar i una simulació de l'evolució de la cara si se segueix fumant després de 20 anys.

El responsable de la unitat d'ajuda al fumador del Capio HGC, Pablo Rubinstein, ha explicat que amb la unitat especialitzada en tabaquisme el centre podrà dedicar-se plenament a l'addicció i no quedar-se només en la sensibilització.

Pablo Rubinstein

Deixar de fumar és difícil. No depèn només de la força de voluntat. Fa dos anys vam crear una unitat d'ajuda al fumador.


Els interessats que s'han apropat al punt d'informació destaquen que l'important és la força de voluntat i estar decidits a deixar el tabac, encara que els medicaments poden ajudar.

Participants

L'important és el cervell. / Cal mirar sempre per la teva salut, llavors aconsegueixes deixar el tabac. / Els medicaments ajuden quan tens daltabaixos.


La jornada s'ha celebrat en paral·lel a 60 hospitals d'arreu de l'Estat espanyol amb l'objectiu de difondre el tractament mèdic com l'alternativa d'èxit per deixar de fumar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.