El periodista esportiu Jordi Robirosa repassa els seus 30 anys a la professió


  • Comparteix:

Jordi Robirosa, als estudis de Cugat.cat

Jordi Robirosa, als estudis de Cugat.cat

El periodista esportiu especialitzat en bàsquet i resident a Sant Cugat, Jordi Robirosa, ha fet un repàs dels seus 30 anys a la professió amb '30 anys de periodisme esportiu', una xerrada organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) que s'ha celebrat al Trade Center, aquest dimarts. Robirosa ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5 FM), en una entrevista prèvia a aquest acte, que malgrat que no siguin bons temps per al periodisme té ara més ganes de lluitar.

Jordi Robirosa, comentarista de bàsquet de Televisió de Catalunya (TVC) des del 1987, ha fet un balanç d'aquests 30 anys dedicats al periodisme esportiu animant a la reivindicació de la professió.

Jordi Robirosa

El periodisme no és faltar el respecte a la gent, el periodisme és narrar, pensar, escriure, dir.


Robirosa ha fet una crítica al mal periodisme explicant que, tot i que malauradament agrada una certa audiència, el bon periodisme sempre s'ha d'imposar.

Jordi Robirosa

Malauradament en una certa audiència té èxit el mal periodisme.


En aquest temps el periodista esportiu ha retransmès més de 1.200 partits, juntament amb l'exjugador Nacho Solozábal. Robirosa també ha parlat dels seus dos llibres, 'A prop de les estrelles' i 'Basquetmania', on explica les experiències que ha viscut cobrint els partits de la NBA i relata les seves vivències en el bàsquet europeu i català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.