El Mercat de 2à Mà de Valldoreix arriba dissabte


  • Comparteix:

El Mercat de 2a Mà es farà a Valldoreix / Font: Mini-escenas.blogspot.com.es

El Mercat de 2a Mà es farà a Valldoreix / Font: Mini-escenas.blogspot.com.es

El Mercat de 2a Mà i d'Intercanvi de Valldoreix ajornat per la pluja del cap de setmana passat tindrà lloc aquest dissabte. La iniciativa, promoguda per l'àrea de Comerç de l'EMD de Valldoreix, vol afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable, promovent hàbits sostenibles com la reutilització i el reciclatge. La cita començarà a les deu del matí a la plaça del Casal de Cultura i s'allargarà fins a les dues del migdia.

En aquest mercat, es poden intercanviar, regalar, comprar i vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima per poder ser reutilitzats. No es podran intercanviar ni vendres productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d'estoc.

Totes les persones interessades a inscriure's al mercat poden descarregar-se els formularis al web Valldoreix.cat. El termini per lliurar les sol·licituds finalitzen aquest dijous a les dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.