Els avis de la residència Santa Rosa reben el Nadal amb un dinar i les tradicionals nadales

Uns 160 residents han donat la benvinguda al nadal.

Societat

Publicat el 22/des/03 per Arantza Diez

Els avis de la Residència Sant Cugat per a Gent Gran han celebrat el seu tradicional dinar de nadal aquest cap de setmana. La festa ha aplegat prop de 160 persones i ha estat amenitzada amb un concert de cançons tradicionals catalanes.

La gent gran que viu a la residència Sant Cugat del carrer Santa Rosa han donat la benvinguda a les festes nadalenques amb un dinar on també hi han assistit familiars i amics. Un concert de cançons tradicionals que els avis de la residència han preparat en les sessions de musicoteràpia ha obert la festa. La directora del centre, Núria Xirinachs, ha explicat que els avis de la residència han esperat amb molta il·lusió aquesta celebració, que ha aplegat 168 persones.

Núria Xirinachs

Aquest dinar és la celebració del nadal amb tots els avis de la residència i els seus familiars. L'esperen amb molta il·lusió perquè s'ho passen molt bé.


L'alcalde ha estat convidat, com cada any, a presidir l'acte. Recoder s'ha adreçat als avis congregats al menjador i els ha emplaçat a mantenir i transmetre els valors tradicionals del nadal. Una festa, ha dit l'alcalde, que cada cop és més comercial i materialista. Escoltem-lo.

Lluís Recoder

Cal que els avis ens ajudin a transmetre els valors profunds del nadal que ells coneixen també: l'amistat, la família i el caliu humà.


A la residència Sant Cugat per a Gent Gran hi viuen 68 avis, mentre que 30 són usuaris del centre de dia. Tots han participat al dinar de nadal.