El cementiri municipal espera rebre 9.000 visitants per Tots Sants


  • Comparteix:

El cementiri amplia horaris / Font: Premsa.santcugat.cat

El cementiri amplia horaris / Font: Premsa.santcugat.cat

Unes 9.000 persones passaran pel cementiri municipal el dia de Tots Sants, dijous vinent, segons les previsions de l'empresa Gestió Integral de Cementiris. Amb motiu de la festivitat, s'ampliarà l'horari de visites i s'augmentarà la freqüència xarxa d'autobusos urbans.

Des d'aquest dimecres i fins dimecres de la setmana vinent, el cementiri obre des de les nou del matí fins a les sis de la tarda, mentre que el dia de Tots Sants els santcugatencs hi podran accedir a partir de les vuit del matí. La pregària a la capella serà a dos quarts d'onze.

El servei especial de transport públic estarà actiu entre les deu del matí i les sis de la tarda, amb una freqüència de pas de cada mitja hora. L'autobús sortirà de la plaça de Sant Francesc i recorrerà un circuit tancat fins el cementiri amb parades a les principals zones de la ciutat. D'aquesta manera, l'autobús té parada a l'avinguda de Francesc Macià, la rambla del Celler, l'avinguda de Rius i Taulet, i la rambla Ribatallada, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.