Plaça d'Octavià: punt de trobada de la gent solidària aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Els nens s'ho han passat pipa jugant als escacs

Els nens s'ho han passat pipa jugant als escacs

L'organització solidària Pim Pam Pum ha desafiat aquest divendres la pluja i ha desenvolupat les activitats previstes a la plaça d'Octavià per recollir fons per a l'ONG Abarta, que treballa per a la gent desfavorida del Níger. L'entitat local espera que la previsió de mal temps no afecti el desenvolupament d'activitats previstes per aquest cap de setmana que inclouen la 'corrida del cabàs' i escacs gegants, entre d'altres propostes.

El plugim d'aquest divendres no ha afectat les activitats previstes per Pim Pam Pum a la plaça del Monestir. Un públic majoritàriament infantil ha desfilat per la plaça i ha participat activament a la festa de la Castanyada que ha convocat l'entitat.

Escacs gegants i l'anomenada 'corrida del cabàs' han estat algunes de les activitats organitzades aquest divendres, com a primer dia d'un cap de setmana. Un dels responsables de l'entitat, Carlos Felipe, ha animat la gent a participar i ha recordat la bona acollida que ha tingut l'entitat a Sant Cugat.

Carlos Felipe

L'esperit jove i engrescador fa que la gent creiï simpatia. L'entitat porta molt bon fil conductor, volem engrescar tothom a participar-hi.


Les activitats de la Festa de la Castanyada de Pim Pam Pum continuen aquest dissabte i diumenge de quatre de la tarda a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.