Localitzen la menor desapareguda a França, on es reunirà amb el seu pare


Temes relacionats

Confirmen que la noia desapareguda està bé, tot i que no l'han localitzada (27/oct/12)

Els Mossos busquen una estudiant d'intercanvi de l'institut Leonardo (26/oct/12)


  • Comparteix:

La jove ha estat localitzada a França

La jove ha estat localitzada a França

La menor desapareguda dijous passat, una alumna nord-americana d'intercanvi, es troba fora de Catalunya i en bon estat de salut, segons han confirmat a Cugat.cat els Mossos i Interhispania, entitat que gestiona l'estada a Sant Cugat amb l'institut Leonardo Da Vinci. Interhispania ha explicat que el pare de la noia, procedent de Los Angeles, es desplaça entre aquest dilluns i dimarts a França per recollir la jove que estava en parador desconegut des de feia quatre dies. Els Mossos han afirmat que el motiu de la marxa de la noia ha estat de caire personal.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a Cugat.cat que la menor es 'troba fora de Catalunya', una localització que l'entitat que gestiona l'intercanvi formatiu de la noia, Interhispania, ha situat a França. Les dues parts han explicat que la noia es troba en bon estat de salut des que dijous no va retornar a l'habitatge on fa l'estada a Sant Cugat.

El responsable d'Interhispania, Juan Rafols, ha afirmat que el pare de la jove anirà a buscar-la personalment al país veí aquest dilluns o dimarts. De la seva banda, els Mossos d'Esquadra han confirmat que l'estudiant havia marxat de la seva llar a Sant Cugat per motius personals.

Els Mossos d'Esquadra ja havien afirmat dissabte que la noia s'havia posat en contacte amb els seus pares per confirmar que estava bé. Un contacte que també va fer extensiu a la seva família d'acollida a Sant Cugat.

La jove, menor d'edat, estudia batxillerat a l'institut Leonardo da Vinci en una estada formativa i viu al municipi durant el seu intercanvi. La menor va desaparèixer dijous passat i divendres es va presentar la denúncia a la comissaria local dels Mossos d'Esquadra, que van difondre la imatge de l'estudiant nord-americana i la seva descripció entre el cos policial per trobar-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.