La UAB romandrà tancada per estalviar energia


Temes relacionats

L'Autònoma tanca la majoria d'instal·lacions fins al 26 d'agost (10/ago/12)


  • Comparteix:

La UAB tancarà per estalviar / Font: Uab.cat

La UAB tancarà per estalviar / Font: Uab.cat

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) tancarà tres dies per reduir les despeses de funcionament dels centres. Aquest divendres i el primer divendres de desembre, coincidint amb l'endemà d'un festiu, el campus universitari romandrà tancat. A més, la universitat considerarà com a festiu el penúltim divendres de desembre, que estava previst com l'últim dia abans de les vacances de Nadal.

L'equip de govern ha pres la decisió com a mesura d'estalvi energètic, en la mateixa línia que van seguir quan van tancar durant tres setmanes a l'agost.

Aquests dies funcionaran com un festiu normal, és a dir, no hi haurà activitat docent però estaran oberts alguns serveis com biblioteques, el dispensari, seguretat i les granges de la Facultat de Veterinària, entre d'altres. Pel que fa a l'escola Gimbernat, adscrita a la UAB i ubicada a Sant Cugat, aquesta mesura no l'afectarà.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.