La gent gran de Sant Cugat s'aplega per celebrar el Nadal amb el concert de Tranky-Franky Swin Quartet


  • Comparteix:

És la quarta edició del concert que aplega els avis i àvies de Sant Cugat.

És la quarta edició del concert que aplega els avis i àvies de Sant Cugat.

La gent gran de Sant Cugat ha omplert el Teatre Auditori aquest cap de setmana per gaudir del concert de Nadal que l'Ajuntament organitza des de ja fa quatre anys. En aquesta quarta edició, els avis i àvies de la nostra ciutat han gaudit del swing del mític Franc Sinatra, intepretat per la Tranky-Franky Swin Quartet i de les nadales més tradicionals amb la Coral Serra d'Or.

Amb iniciatives com aquesta, la gent gran de Sant Cugat i dels diversos casals de districte tenen l'oportunitat d'apropar-se al Teatre-Auditori, un espai que molts d'ells desconeixen. El concert de Nadal per a Gent Gran s'organitza des de fa quatre anys amb l'objectiu que la gent gran de Sant Cugat celebri plegada l'entrada d'aquestes festes gaudint d'un bon espectacle musical. Escoltem l'opinió d'alguns dels assistents.

Gent gran

Ens encanta aquest concert. No hi faltem mai, hi venim cada any.


Abans del concert, l'alcalde Lluís Recoder ha volgut felicitar el nadal als avis i àvies congregats al Teatre i ha tingut paraules especials per a tots aquells que, per motius diversos, estan passant per mals moments. Amb aquestes paraules es dirigia l'alcalde a la gent gran.

Lluís Recoder

Volem que sentiu vostre aquest teatre i que disfruteu del concert que us hem preparat.


El Tranky-franky Swing Quartet, una formació de piano, contrabaix i bateria, ha versionat alguns dels temes més clàssics del mític Sinatra, com els tan coneguts 'Quan tu somrius' o 'Transporta'm a la lluna'. Per la seva banda, la santcugatenca Coral Serra d'Or ha recorregut a les nadales catalanes més tradicionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.