Les vendes de panellets i castanyes són similars a les d'anys anteriors


  • Comparteix:

Els pastissers de la ciutat auguren que les vendes de panellets es mantindran al nivell de l'any passat, tot i la pujada de preus provocada per l'augment del cost dels pinyons. També es mantindran les vendes de les castanyes, que han repuntat els darrers dies gràcies a les temperatures més baixes d'aquesta setmana.

Els pastissers consultats per Cugat.cat han lamentat la pujada de preus dels pinyons que diuen que han crescut al voltant del 100%. Tot i això, Jaume Sàbat i Josep Maria Roura asseguren que les vendes es mantenen perquè els santcugatencs volen mantenir les tradicions.

Jaume Sàbat / Josep Maria Roura

Les vendes van igual que l'any passat perquè la gent vol mantenir les tradicions / La crisi no s'ha notat amb els panellets.


La tardor ja ha arribat i el fred d'aquests darrers dies ha fet augmentar el consum de castanyes i boniatos a la ciutat. Una tradició que s'hauria de mantenir fins el Nadal però que sovint s'oblida passat Tots Sants. Els paradistes preguntats per Cugat.cat, a més, han comentat que el preu de les castanyes es manté des de fa cinc anys i que les vendes es mantenen respecte altres anys.

Castanyeres

Les vendes no són tan fortes com l'any passat. / Aquesta setmana s'ha animat pel fred. La veritat és que el temps no acompanya gaire, però ja fa anys.


Aquest fet, sumat a les activitats que els alumnes santcugatencs duen a terme a les escoles, ajuda a mantenir la festivitat de Tots Sants, que cada any es veu intimidada per Halloween.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.