La Trailwalker destinarà els diners al subministrament d'aigua del Sahel


Temes relacionats

La nova Trailwalker tindrà nou traçat i l'objectiu d'arribar als 300 equips (27/oct/11)

L'equip 'Seis a por agua' ha recaptat 2.500 euros per un pou d'aigua a Tanzània ( 5/mai/11)

Sant Cugat acollirà la 1a edició a l'Estat espanyol de la cursa solidària d'Intermón Oxfam ( 1/jun/10)


  • Comparteix:

Ton Marimon a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

Ton Marimon a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

La tercera edició de la cursa solidària Trailwalker, organitzada per Intermón Oxfam, destinarà els diners recaptats a facilitar el subministrament d'aigua dels països africans de la zona del Sahel. La iniciativa, que tindrà lloc el tercer dissabte d'abril, sortirà des d'Olot i arribarà fins a Sant Feliu de Guíxols. Els participants es comprometen a recaptar 1.500 euros entre els sis membres del grup per inscriure-s'hi. La secció local d'Intermón Oxfam preveu que s'inscriuran uns 400 equips.

Els equips, formats per quatre corredors i dos acompanyants, han de recórrer a peu els 100 quilòmetres del recorregut en un màxim de 32 hores. L'únic requisit necessari per participar és que cada equip aconsegueixi un donatiu de 1.500 euros.

El coordinador de la secció local d'Intermón Oxfam, Ton Marimon, explica en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que l'objectiu d'aquesta edició és recaptar diners per facilitar el subministrament d'aigua de països de la zona del Sahel, on les últimes pluges han apaivagat la falta d'aigua però que no deixa de ser un 'mal endèmic'.

Ton Marimon

El tema de l'aigua és prioritari a Intermón Oxfam. Tractem la falta d'aigua a la zona del Sahel. Les fortes pluges han apaivagat una mica la falta d'aigua, però no deixa de ser un mal endèmic.


En l'edició anterior, els 295 equips van aconseguir recaptar més de 700.000 euros. Aquesta cursa es porta a terme a diferents països, com Bèlgica, França, el Canadà i Hong Kong.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.