Els Amics de la Unesco i Òmnium organitzen 'Catalunya en una cruïlla'


Temes relacionats

Els amics de la UNESCO plantegen el Canvi Climàtic a la conferència d'avui (17/oct/12)

El president dels Amics de la Unesco oferirà la primera xerrada del nou cicle ( 3/oct/12)

Els Amics de la Unesco organitzen un concert solidari (14/set/12)


  • Comparteix:

Les conferències tindran lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya

Les conferències tindran lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat i la delegació local d'Òmnium organitzen un cicle de conferències per tractar la situació actual de Catalunya. Les ponències, emmarcades amb el títol 'Catalunya en una cruïlla', tindran lloc aquest mes a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) a les set de la tarda.

Aquest cicle de conferències vol donar a entendre quina és la situació del nostre país, que es troba en una cruïlla històrica, i quin és el futur que li espera. El president dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Rafael Recolons, ha explicat que les xerrades volen remarcar la història de Catalunya i el seu futur.

Rafael Recolons

Donat que el dia 25 de novembre és una data important per al país, hem volgut parlar del futur de Catalunya.


El cicle l'encetarà el responsable de l'estratègia catalana d'adaptació al canvi climàtic, Gabriel Borràs, que pronunciarà la ponència 'Com es pot adaptar Catalunya al canvi climàtic'. La cita serà dimecres vinent.

La periodista i escriptora Patricia Gabancho analitzarà la situació política actual del país el segon divendres de novembre, en la conferència 'Catalunya davant una cruïlla'.

Aquell mateix divendres, la Unesco de Catalunya organitza una trobada de la xarxa civil d'entitats, on estan convidats tots els socis a participar-hi.

El crític literari Sam Abrams serà l'encarregat de posar punt final al cicle amb la conferència 'El pes de l'exili', on tractarà el tema dels exiliats de la guerra i la postguerra del nostre país. La cita tindrà lloc el penúltim divendres de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.