Dos santcugatencs, finalistes als Premis de Periodisme Mèdic de Boehringer


  • Comparteix:

El director de 'Quèquicom', Jaume Vilalta. / Font: TV3.cat

El director de 'Quèquicom', Jaume Vilalta. / Font: TV3.cat

Els periodistes santcugatencs Jaume Vilalta i Cristina Hernández són finalistes del Premi de Periodisme en Medicina que atorga aquest dijous la farmacèutica local Boehringer Ingelheim, a Madrid. Vilalta ha estat seleccionat per la seva tasca com a director del programa 'Quèquicom' de TV3, mentre que Hernández ha estat escollida pel seu reportatge 'Esclerosi múltiple', emès a La 2.

La 25a edició dels Premis de Periodisme en Medicina, que atorga Boehringer Ingelheim, compta amb dos santcugatencs entre els finalistes seleccionats. Per una banda, la farmacèutica ha reconegut el programa 'Quèquicom' de TV3 dedicat a la detecció precoç del càncer i dirigit pel santcugatenc Jaume Vilalta. Boehringer Ingelheim també ha seleccionat la santcugatenca Cristina Hernández pel seu reportatge 'Esclerosi múltiple', on plasma la importància dels diagnòstics preventius per frenar els efectes d'aquesta malaltia.

Entre els finalistes en la categoria de mitjans audiovisuals també hi ha el reportatge 'Malaria, la recta final' de TVE. Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, atorga aquests guardons en reconeixement dels periodistes i mitjans de comunicació que aporten un nou enfocament a qüestions relacionades amb la qualitat de vida i la salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.