La Festa de Tardor dóna avui el tret de sortida a prop de 40 propostes


  • Comparteix:

'Fem Pinya!' és el lema de la Festa de Tardor d'enguany

'Fem Pinya!' és el lema de la Festa de Tardor d'enguany

La Festa de Tardor surt avui al carrer en una nova edició de la trobada on les entitats són les protagonistes. Les propostes es duran a terme, principalment, a la plaça d'Octavià i apleguen iniciatives com la mostra d'art al carrer, un taller casteller i el correfoc, entre d'altres. Enguany, s'arriba a la 37a edició de la festa de les entitats que té com a lema 'Fem Pinya' i les coordinadores d'entitats locals com a pregoneres.

El matí d'aquest dissabte estarà protagonitzat per les activitats a la plaça d'Octavià com ara la mostra d'art al carrer, un campionat de bitlles catalanes, l'actuació de l'escola de dansa Grup Mediterrània, un taller casteller i l'actuació de Caparrots amb les gralles de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat. Per acabar el matí, el Club Karate Sant Cugat organitza un dinar vegetarià a la mateixa plaça d'Octavià.

El membre de l'organització de la Festa de Tardor Jordi Casas ha comentat el lema d'enguany, 'Fem Pinya!', en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat. La consigna vol resumir la necessitat que el moviment associatiu es coordini.

Jordi Casas

Vam conservar el 'Fem Pinya!' en el sentit de la necessitat que el moviment associatiu es coordini, ara més que mai. Precisament per això, la lectura del manifest està encarregat a les diferents coordinadores.


La tarda arriba amb més d'una desena de propostes, entre les quals destaquen el taller de geganters, l'actuació de Bastoners, una cursa d'orientació i el correfoc, que serà a les vuit del vespre. La nit acaba amb un sopar popular, també a la plaça d'Octavià i el concert de La Portàtil que organitza la Coordinadora d'Entitats de Cultura Tradicional i Popular Catalana.

La Festa de Tardor continua i acaba aquest diumenge amb les activitats amb més afluència de la iniciativa: la Fira d'Entitats i el pregó a càrrec de les coordinadores d'entitats locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.