La Penya Regalèssia demana solucions al vandalisme que malmet les ermites


  • Comparteix:

La Penya Regalèssia alerta del mal estat dels accessos de les ermites de Sant Domènec i Sant Crist de Llaceres, que atribueix a actes de vandalisme per part de joves. L'entitat, que ha obert les portes de l'ermita de Sant Domènec aquest diumenge, ja ha denunciat diverses vegades la situació a la Policia Local. Tot i així, el grup assegura que la brutícia i les pintades a les entrades de les ermites perduren i no s'ha multat els responsables.

El mal estat en els accessos de les ermites de Sant Domènec i Sant Crist de Llaceres preocupa la Penya Regalèssia, que s'encarrega de mantenir aquests espais a la ciutat. L'entitat es queixa de reiterats actes de vandalisme com pintades, mal ús i brutícia en les entrades dels edificis i assegura que, tot i que la Policia Local és conscient de la situació, no s'hi ha posat solució. Un dels membres de la Penya Regalèssia, Manuel Elise, ha explicat que l'entitat ha d'assumir després les tasques de neteja.

Manuel Elise

La gent jove deixen les entrades molt brutes i hi fan pintades. Ho hem de netejar nosaltres.


Com cada primer diumenge de mes, la Penya Regalèssia ha obert les portes de l'ermita de Sant Domènec per donar a conèixer l'espai religiós a la ciutadania. Des de fa dos anys i mig, l'entitat s'encarrega de cuidar i mantenir els espais de Sant Domènec, Sant Medir i Sant Crist de Llaceres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.