Els Gausacs continuen en el repertori de 7 per les baixes


  • Comparteix:

Un 3 de 7 dels Gausacs a la Festa Major de Valldoreix

Un 3 de 7 dels Gausacs a la Festa Major de Valldoreix

Els Castellers de Sant Cugat han completat aquest diumenge una actuació de tres castells de 7 amb l'objectiu de provar persones en noves posicions per poder carregar castells de 8 en la seva diada. Les baixes de diversos castellers en les darreres setmanes han impedit als Gausacs tornar a provar les construccions de 8 que van assolir en el Concurs de Castells de Tarragona. Tot i així, els camises verdes han descarregat amb solidesa un 3 de 7, un 4 de 7 amb agulla i un 5 de 7 en la diada dels Castellers de Guisona.

Els Castellers de Sant Cugat han aprofitat l'actuació de Guisona per provar alguns gausacs en noves posicions per poder afrontar els castelles de 8 amb garanties de cara a la seva diada. Algunes baixes han impedit als camises verdes assolir en les darreres actuacions castells com el 4 de 8, el 2 de 8 amb folre o el 3 de 8, que han completat en altres ocasions. El cap de colla Toni Serra creu que en la diada, que té lloc el tercer cap de setmana de novembre, la colla estarà preparada.

Toni Serra

Hem estrenat persones en diverses posicions per assumir aquest rodatge de cara a la diada, on volem fer una actuació d'alt nivell, es tractava de sentir-se còmode per afrontar-la amb garanties.


Els camises verdes han lluït el seu repertori de 7 descarregant sense problemes un 3 de 7, un 4 de 7 amb agulla i un 5 de 7. A banda dels amfitrions, els Castellers de Guisona, els companys dels Gausacs han estat els Minyons de Terrassa, que han completat la tripleta de 8.

Els Gauscas també han participat aquest dissabte en l'entrega de premis del 24è Concurs de Castells. L'alcalde de Tarragona, Fèlix Ballesteros, ha entregat un guardó a cadascuna de les 32 colles que han participat enguany al concurs. A més, els grallers dels camises verdes també han estat premiats, juntament amb els de la Colla Vella de Xiquets de Valls i els dels Xiquets de Reus, com a millors conjunts del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.