Els alumnes del taller Triangle fan el seu propi pessebre a l'OAC


  • Comparteix:

Les figuretes són fetes pels alumnes més grans del taller Triangle.

Les figuretes són fetes pels alumnes més grans del taller Triangle.

Els alumnes més grans del taller Triangle són els artífexs de les figuretes de pessebre instal·lades durant tot el Nadal a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Les figures no representen el tradicional naixement sinó que s'inspiren en els oficis tradicionals del poble.

Els alumnes d'entre 12 i 16 anys del Taller Triangle han estat durant 3 sessions treballant les figures que a partir d'avui es poden trobar els ciutadans al vestíbul de l'Ajuntament. Són 13 figures que s'inspiren en la gent del poble. Segons ha explicat la professora del taller Triangle, Dolors Serra, es va pensar que era una bona ocasió per treballar la figura humana:

Dolors Serra

És un repte pels més grans perquè ho veurà molta gent.


El fet que el pessebre no reprodueixi el tradicional naixement ha fet que les figures se situïn de manera autònoma i estratègicament en les taules de tota l'Oficina d'Atenció al Ciutadà:

Dolors Serra

Els personatges són independents i cada un està situat en una taula.


Tot i que les figures no formen part del naixement situat a la Plaça Barcelona, Serra considera que pot ser un bon complement del pessebre de davant l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.