Ramon Piqué i Eduard Pomar es congratulen perquè Estrasburg hagi rebutjat les al·legacions de l'Estat en el procés per presumptes tortures


  • Comparteix:

Ramon Piqué i Eduard Pomar van ser els ponents sobre el procès en una xerrada organitzada per les JERC.

Ramon Piqué i Eduard Pomar van ser els ponents sobre el procès en una xerrada organitzada per les JERC.

Ramon Piqué i Eduard Pomar s'han mostrat optimistes per la rebuda que ha tingut denúncia presentada a les instàncies europees per presumptes tortures rebudes durant l'anomenada 'Operació Garzón'. Els dos santcugatencs han mostrat les esperances de rebre una sentència favorable en el transcurs d'una xerrada organitzada per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya.

La projecció d'un vídeo sobre l'Operació Garzón, en què s'explicava la presumpta repressió que va rebre l'independentisme català per part dels cossos policials espanyols, va donar pas a les explicacions de Piqué i Pomar. Ramon Piqué ha qualificat de 'patètica' l'estratègia utilitzada per l'advocat de l'estat espanyol, que ha argumentat que els catalans van esperar tres anys per presentar la demanda. El santcugatenc ha dit que aquesta exposició no tenia fonament:

Ramon Piqué

Els arguments de l'advocat de l'Estat no s'aguantàven per enlloc


Per la seva banda, Eduard Pomar ha destacat que les formacions polítiques ERC i IC-V són les úniques que han expressat el seu suport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.