La sala Hoboken passa a ser un espai més a disposició de la ciutadania


Temes relacionats

Cugat.cat visita la Sala Hoboken, que obrirà les portes la setmana vinent (31/oct/12)

La sala de concerts fa un crida a la participació als grups locals (28/set/12)


  • Comparteix:

Carlos Cano, a l'esquerra, i Raül Grangé han explicat el conveni / Font: Localpres

Carlos Cano, a l'esquerra, i Raül Grangé han explicat el conveni / Font: Localpres

La sala Hoboken estarà disponible per a les entitats i col·lectius que ho sol·licitin com un espai municipal més. Aquest és un dels punts que contempla el conveni signat entre els gestors de la sala i l'Ajuntament, que també ha suposat la contractació d'11 treballadors santcugatencs i del Taller Jeroni de Moragas pel servei de neteja. L'espai, que s'inaugura aquest divendres, també es compromet a l'organització d'un festival de música on hi tindran cabuda bandes locals.

Aquest nou equipament se suma a l'oferta d'espais culturals de la ciutat i en virtut del conveni signat la sala estarà oberta a l'ús dels santcugatencs a la franja de matí de dilluns a divendres i diumenges a la tarda, aquest dia, per això, tindran preferència les activitats de Cultura Popular. El pacte també estableix que l'Ajuntament tindrà preferència en la reserva d'espais els dies laborables i les tardes d'entre setmana, així com les nits de dilluns a dimecres.

El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha explicat que els interessats en utilitzar aquest espai s'han d'adreçar a l'Ajuntament de la mateixa manera que si volguessin usar una plaça o espai públic.

Raül Grangé

Cal fer la sol·licitud que s'estudiarà si hi ha disponibilitat. Hoboken serà un espai més per fer una activitat. Alguns equipaments tenen un cost i uns altres no el tenen.


La contractació de part del personal de la sala a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) inclosa en l'acord s'ha traduït en què 11 dels 16 llocs de treball estaran ocupats per santcugatencs. A més, el servei de neteja de la sala anirà a càrrec dels membres del Taller Jeroni de Moragas.

El responsable d'Hoboken, Carles Cano, ha animat els santcugatencs que cerquin feina a enviar els currículums al SOM o a la web de la sala, Salahoboken.com, perquè preveu que en breu necessitaran més treballadors.

Carles Cano

Ens agradaria rebre més currículums. Ara ho tenim tot cobert però en breu crec que tindrem noves vacants.


A més, la sala i el Teatre-Auditori treballaran perquè les dues programacions culturals esdevinguin complementàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.