Els treballs d'esporga de l'arbrat ja han començat a la ciutat


  • Comparteix:

La Rambla del Celler serà una de les zones on es treballarà de forma especial

La Rambla del Celler serà una de les zones on es treballarà de forma especial

L'Ajuntament ha posat en marxa la campanya d'esporga de l'arbrat de la via pública de Sant Cugat que, segons les previsions, s'allargarà fins a finals de març. Els treballs seran realitzats per l'empresa UTE Tecni Arbre i tenen un cost anual d'uns 45.000 euros. Les zones d'arbrat on s'actuarà de manera especial aquest any seran l'avinguda de Gràcia, els plataners de la rambla de Ribatallada i els pollancres de la rambla del Celler. Els treballs d'esporga es faran els dies feiners de vuit del matí a sis de la tarda. Les vacances de Nadal i Setmana Santa s'aprofitaran per dur a terme l'esporga a les escoles públiques de la ciutat.

La ciutat compta amb un total de 27.000 arbres que ocupen rambles, places, passeigs, carrers i avingudes. Cada tipus d'arbre necessita uns tractaments diferents i és per això que la xifra d'arbres que s'esporgarà és inferior. Els treballs d'esporga, que consisteixen a fer una reducció proporcional de les capçades, començarà al nucli urbà per estendre's després a la resta de barris de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.