SxI, Geganters, CVSC i Trade Center, candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat per la Independència, una de les propostes de la comissió

Sant Cugat per la Independència, una de les propostes de la comissió

La comissió de propostes dels Premis Ciutat de Sant Cugat ha posat sobre la taula les candidatures de Sant Cugat per la Independència (SxI), Geganters de Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat i Sant Cugat Trade Center. El període de votacions començarà aquest diumenge a la fira d'entitats de la Festa de Tardor o a través del web Santcugat.cat/premis. La cerimònia, que compta amb el patrocini d'Autocugat i el suport de Cugat.cat i el setmanari 'Tot Sant Cugat', tindrà lloc l'11 de març al Teatre-Auditori.

Nova edició, la vuitena, dels Premis Ciutat de Sant Cugat que reconeixen l'aportació i contribució a la ciutat de col·lectius, entitats i ciutadans durant l'últim any. En aquesta edició, la Comissió de Propostes ha validat quatre candidatures que entraran en el procés de les votacions.

Sant Cugat per la Independència, delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), és una de les primeres candidatures i la comissió de propostes n'ha valorat l'organització de la Marxa per la Independència. L'altra candidatura ha recaigut en el Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) pel seu 25è aniversari i els 10 anys del torneig internacional que organitzen, per ser un dels equips amb major tradició de voleibol femení i un referent per a la col·laboració escolar per generar planter.

Un altre aniversari, el 25è, ha motivat la candidatura per a la colla de Geganters de Sant Cugat, habitual a l'Aplec de Sant Medir, la Festa Gegant i la 19a Trobada Gegantera del Vallès, de la qual s'ha valorat la seva reivindicació de la cultura popular i tradicional.

El Sant Cugat Trade Center també ha obtingut una candidatura, en aquest cas per continuar obrint mercat més enllà del nostre municipi i l'obertura de dos centres de negocis a Madrid, segons ha valorat la Comissió de Propostes.

Les votacions es poden començar a fer aquest diumenge en el marc de la Festa de Tardor, en una paradeta que romandrà oberta de deu del matí a dues de la tarda. Les votacions, que també es poden fer a través del web Santcugat.cat/premis, finalitzaran el 24 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.