Mercadona i la Fundació Banc d'Aliments signen un acord de col·laboració


Temes relacionats

El Banc d'Aliments organitza a Sant Cugat una jornada de donatius (25/nov/11)


  • Comparteix:

Interior d'un dels supermercats Mercadona de Sant Cugat

Interior d'un dels supermercats Mercadona de Sant Cugat

Mercadona, amb tres establiments a Sant Cugat se suma al projecte El Gran Recapte, que organitza la Fundació Banc d'Aliments amb dues iniciatives. D'una banda, donant 85.000 quilos de productes de primera necessitat i, d'altra, establint més de 90 centres com a punt de recollida d'aliments. La cadena de supermercat ho ha formalitzat signant un conveni de col·laboració. El Gran Recapte, una jornada dedicada a recollir aliments bàsics, tindrà lloc l'últim dia de novembre i el primer de desembre.

La Fundació Banc d'Aliments, organitzadora del Gran Recapte, destina tots els productes recollits a les famílies més necessitades de Catalunya.

La relació entre Mercadona i la Fundació Banc d'Aliments va iniciar-se el 2010, any en què es va fer la primera edició de la campanya de recollida d'aliments bàsics. L'any passat Sant Cugat ja va ser un punt de donatius d'aliments a través dels supermercats Caprabo i Consum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.