Els santcugatencs poden fer donatius d'aliments avui i demà


Temes relacionats

El Banc d'Aliments organitza a Sant Cugat una jornada de donatius (25/nov/11)


  • Comparteix:

Mercadona serà un dels punts de recollida d'aliments

Mercadona serà un dels punts de recollida d'aliments

La iniciativa el Gran Recapte de la Fundació Banc d'Aliments arriba a Sant Cugat amb una nova jornada de donació d'aliments, aquest divendres des de les quatre de la tarda i durant tot el dissabte. Tots els productes recollits es destinaran a les famílies més necessitades de Catalunya. El coordinador del punt de recollida de Sant Cugat, Sergi Figueres, ha destacat que ara és un moment en què la pobresa arriba al 30% de la població i que és important participar. El lema de la campanya d'enguany és 'Ho farem junts' i l'objectiu és aplegar 1.400 tones de menjar a nivell de tot el país.

Els aliments més adients per a la donació són tot tipus de llegums, oli, llet, llaunes de conserva de peix i tomàquet, a part d'arròs i pasta. A tot Catalunya hi ha repartits més de 800 punts de recollida d'aliments. A Sant Cugat els punts de recollida estan situats al Mercadona de la rambla del Celler, els Caprabo de Can Sant Joan, del carrer de Salvador Espriu i de la rambla del Celler, el supermercat Consum situat al carrer de Rius i Taulet, i els mercats municipals que també s'han sumat finalment a la iniciativa.

El coordinador del punt de recollida a la nostra ciutat, Sergi Figueres, ha subratllat que enguany és molt important participar al Gran Recapte per la situació de crisi econòmica en què es troba el país.

Sergi Figueres

Tots coneixem la crisi en la que estem vivint. A Catalunya el poble sempre hem estat molt solidaris.


El Banc d'Aliments recomana als establiments ampliar l'estoc dels productes demanats: llet, oli, llegums secs i llaunes de peix, ja que són els aliments bàsics demanats per la campanya dels quals està demostrat que durant els dies de la campanya augmenta la seva venda. També recomanen tenir estoc d'arròs, pasta, sucre i farina.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.