Transport al 33% i urgències sanitàries, principals serveis mínims del 14N


  • Comparteix:

Els FGC circularan al 33% del servei durant la vaga general

Els FGC circularan al 33% del servei durant la vaga general

La Generalitat ha dictat els serveis mínims de cara a la vaga general del 14 de novembre, aquest dimecres. En el capítol de transports, a les hores punta, és a dir, de dos quarts de set del matí a dos quarts de deu i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre, circularan el 33% dels combois de Rodalies Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a banda dels busos que van a l'aeroport. En la sanitat es garanteixen els serveis d'urgències, les operacions inajornables i aquelles unitats vitals com l'UCI, l'UVI o els parts i la radioteràpia o quimioteràpia, entre d'altres.

En l'educació, als centres d'Infantil i Primària hi haurà una persona de l'equip directiu i un docent per cada sis aules. A les llars d'infants, treballarà un 25% de la plantilla.

Els centres d'atenció de trucades d'urgències i emergències, com les sanitàries, de policia, ordre públic, violència de gènere, protecció civil, bombers, salvament marítim, informació del trànsit, elèctriques, aigua i gas, hauran de comptar amb el personal imprescindible per realitzar les comunicacions de la forma habitual. També hauran de funcionar normalment els serveis d'avaries urgents d'energia elèctrica, de gas i proveïment d'aigua potable.

En l'àmbit de l'administració de la Generalitat, els serveis comuns de tots els centres de treball hauran de disposar d'una persona de direcció, i els serveis de registre de documents i oficines d'atenció ciutadana comptaran amb tres persones si el centre té fins a 100 treballadors i quatre persones si supera aquest nombre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.