La vaga arriba avui a Sant Cugat de la mà del Comitè de Suport de la Vaga General


Temes relacionats

El Comitè de Suport a la Vaga General crida a la vaga contra les retallades ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

Avui està convocada una vaga general a tot el país

Avui està convocada una vaga general a tot el país

El Comitè de Suport a la Vaga General munta aquest dimecres un piquet informatiu a la plaça de Lluís Millet a partir de les set del matí per informar tots els santcugatencs dels motius de l'aturada general. Aquesta vaga es presenta per lluitar contra les retallades i les privatitzacions que, segons el col·lectiu, apliquen el PP i CiU. A més, l'organització té prevista una concentració a la plaça de la Vila a les dotze del migdia.

L'organització local de suport a la vaga general ha organitzat mobilitzacions a la ciutat per fer visible l'aturada a Sant Cugat, a més d'informar-los sobre els motius de la vaga. Un piquet informatiu a la plaça de Lluís Millet i una concentració davant l'ajuntament al migdia són els actes d'aquest dimecres a la ciutat.

El portaveu del comitè, Albert Portillo, ho ha resumit explicant que és una mesura de lluita contra les retallades i les privatitzacions que apliquen el PP i CiU i que afecten la qualitat de vida de la població.

Albert Portillo

Els motius d'aquesta concentració és per cridar a la vaga general. Denunciem aquestes retallades que afecten la qualitat de vida de la població.


El motiu de la vaga general és protestar contra les retallades dels governs de CiU i PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.