La vaga arriba avui a Sant Cugat de la mà del Comitè de Suport de la Vaga General

Avui està convocada una vaga general a tot el país

Societat

Publicat el 14/nov/12 per Judith Cañamares

El Comitè de Suport a la Vaga General munta aquest dimecres un piquet informatiu a la plaça de Lluís Millet a partir de les set del matí per informar tots els santcugatencs dels motius de l'aturada general. Aquesta vaga es presenta per lluitar contra les retallades i les privatitzacions que, segons el col·lectiu, apliquen el PP i CiU. A més, l'organització té prevista una concentració a la plaça de la Vila a les dotze del migdia.

L'organització local de suport a la vaga general ha organitzat mobilitzacions a la ciutat per fer visible l'aturada a Sant Cugat, a més d'informar-los sobre els motius de la vaga. Un piquet informatiu a la plaça de Lluís Millet i una concentració davant l'ajuntament al migdia són els actes d'aquest dimecres a la ciutat.

El portaveu del comitè, Albert Portillo, ho ha resumit explicant que és una mesura de lluita contra les retallades i les privatitzacions que apliquen el PP i CiU i que afecten la qualitat de vida de la població.

Albert Portillo

Els motius d'aquesta concentració és per cridar a la vaga general. Denunciem aquestes retallades que afecten la qualitat de vida de la població.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El motiu de la vaga general és protestar contra les retallades dels governs de CiU i PP.