Sant Cugat exposa la seva experiència al congrés internacional Smart City Expo


Temes relacionats

Conesa explicarà els progressos de la 'ciutat intel·ligent' al congrés mundial ( 2/nov/12)

Viladecans segueix l'exemple santcugatenc en ciutats intel·ligents (19/set/12)

El projecte SmartCity s'estrena en l'àmbit de la seguretat amb un pas de vianants intel·ligent (27/mar/12)

Sant Cugat explicarà la seva experiència amb l''Smart City' a Viladecans (22/mar/12)


  • Comparteix:

La Fira de Barcelona acull aquest congrés internacional / Font: Smartcityexpo.com

La Fira de Barcelona acull aquest congrés internacional / Font: Smartcityexpo.com

Sant Cugat participa per segon any en el congrés mundial Smart City Expo, que té lloc entre dimarts i dijous de la setmana vinent, un any després de la posada en marxa del projecte de ciutat intel·ligent al municipi. L'alcaldessa, Mercè Conesa, exposarà el cas de la ciutat intel·ligent en una xerrada el darrer dia de congrés. Enguany, Sant Cugat comparteix l'estand amb les ciutats de Terrassa, Sabadell, Viladecans i l'Agència Local d'Energia d'Osona en un espai cedit per la Diputació de Barcelona.

El congrés mundial Smart City Expo és una cita anual que reuneix experts, empreses, administracions públiques i professionals que donen a conèixer el model de ciutat intel·ligent mitjançant expositors i xerrades informatives. Enguany, Sant Cugat hi participa per segona vegada, després d'un any de posada en marxa del projecte.

La trobada internacional començarà aquest dimarts a Fira de Barcelona i Sant Cugat hi participa també amb un estand informatiu que s'inaugurarà a les quatre de la tarda. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat que no només s'explicaran les conclusions de Sant Cugat en aquest congrés, sinó també les línies de futur per continuar amb el projecte de ciutat intel·ligent.

Mercè Conesa

No només volem aportar resultats sinó també quines són les propostes de futur. En aquest sentit, apostar per un sistema d'estalvi energètic.


Conesa exposarà l'experiència de la ciutat en una xerrada dijous a dos quarts de sis de la tarda que parlarà sobre casos reals a diferents ciutats catalanes. Conesa compartirà la ponència amb l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José; el regidor d'Espai Públic de Sabadell, Paco Bustos, i la tinenta d'alcalde de Figueres, Marta Felip.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Todo promocion personal de nuestros politicos para ascender y seguir viviendo del cuento unos años más. Bastaria preguntar que saben hacer en el caso de terminar su etapa política, cual es su oficio... Estan tranquilos, siempre les queda un sillon en la diputación, consejos comarcales, generalitat, etc. Hasta cuando piensa estar dormida la sociedad ?

Juan Carlos Sala Garrido. Enviat el 10/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.