El Museu inicia les activitats de Nadal amb un joc de pistes per descobrir el Monestir als més petits


  • Comparteix:

S'ha programat un joc de pistes i una visita teatralitzada.

S'ha programat un joc de pistes i una visita teatralitzada.

El Museu de Sant Cugat ja ha donat el tret de sortida a les activitats de Nadal adreçades a tots els públics amb l'objectiu de donar a conèixer el Monestir. Per als més menuts, el Museu ha organitzat un joc de pistes per descobrir d'una manera lúdica la història i els racons secrets del monument. Les activitats per als petits es completen amb visites teatralitzades al claustre on s'explicaran els secrets dels capitells.

Amb l'objectiu d'estendre el coneixement alhora que els infants juguen i es diverteixen, el Museu ha programat un conjunt d'activitats que arrenquen avui fins el proper 4 de gener. Es pretén que el Monestir deixi de ser concebut com un cenacle d'erudits i que els més petits coneguin com era la vida monàstica o la seva arquitectura. 'L'aventura del monestir' és un joc de pistes per conèixer els misteris i els racons del monument i se celebrarà avui i els dies 30 i 31, com explica el director del Museu, Lluís Campins.

Lluís Campins

Diferents personatges de la vida del monestir expliquen el significat dels capitells.


Una altra de les activitats adreçades als menuts són les visites teatralitzades al claustre on els capitells, el monjos o el mateix Arnau Cadell recobren vida i expliquen al visitant el significat de les escenes narrades al claustre. També els adults podran gaudir de les visites guiades al Monestir i, com a novetat, d'una visita guiada a l'exposició 'Marian Vayreda i Vila'. Com diu Campins, es tracta d'oferir propostes interessants en unes èpoques en què es gaudeix de més temps lliure.

Lluís Campins

És una època d'oci i la necessitat que la demanda es cobreixi és evident.


Totes les activitats són gratuïtes, excepte 'L'aventura del monestir', que costa 4 euros i requereix reserva prèvia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.