Els santcugatencs ja poden donar suport a les candidatures dels Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

SxI, Geganters, CVSC i Trade Center, candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat (11/nov/12)


  • Comparteix:

Representants de les quatre candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat d'enguany amb l'alcaldessa

Representants de les quatre candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat d'enguany amb l'alcaldessa

Els Premis Ciutat de Sant Cugat han engegat aquest diumenge el període de votacions de les candidatures als guardons, coincidint amb la celebració de la Festa de Tardor. Els santcugatencs tenen ara la paraula i poden contribuir amb el seu vot a l'entrada de noves propostes o donar suport a alguna de les candidatures ja presentades. Fins ara, la Comissió de Propostes ha elevat les candidatures de Sant Cugat per la Independència (SxI), Geganters de Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat i Sant Cugat Trade Center.

La llista de candidatures pot, però, ampliar-se fins a un màxim de 15. En el cas que els ciutadans vulguin que la Comissió de Propostes consideri una nova candidatura hauran de presentar la documentació complimentada que trobaran a la web dels premis - Santcugat.cat/premis - i un total de 25 avals empadronats a la ciutat.

Segons l'alcaldessa, Mercè Conesa, les candidatures representen l'esforç per cohesionar i desenvolupar la ciutat.

Mercè Conesa

La ciutat vol homenatjar un any més aquelles persones o entitats que han tingut un paper fonamental en, per exemple, la cohesió social de la ciutat la seva internacionalització.


Fins ara, la Comissió de Propostes ha validat la candidatura de Sant Cugat per la Independència, la delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), per la seva tasca organitzadora de la Marxa per la Independència. També ha destacat el 25è aniversari del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) i els 10 anys del torneig internacional que organitzen, per ser un dels equips amb major tradició de voleibol femení i un referent per a la col·laboració escolar per generar planter.

Un altre aniversari, el 25è, ha motivat la candidatura per a la colla de Geganters de Sant Cugat, habitual a l'Aplec de Sant Medir, la Festa Gegant i la 19a Trobada Gegantera del Vallès, de la qual s'ha valorat la seva reivindicació de la cultura popular i tradicional.

El Sant Cugat Trade Center també ha obtingut una candidatura, en aquest cas per continuar obrint mercat més enllà del nostre municipi i l'obertura de dos centres de negocis a Madrid.

Les votacions, que s'han iniciat aquest diumenge coincidint amb la fira d'entitats de la Festa de la Tardor, finalitzaran l'últim divendres de febrer. De la seva banda, la cerimònia de lliurament dels guardons tindrà lloc l'11 de març al Teatre-Auditori. La cita compta amb el patrocini d'Autocugat i el suport de Cugat.cat i el setmanari 'Tot Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.