Jornada de serveis mínims al transport sense incidències durant la vaga


Temes relacionats

Transport al 33% i urgències sanitàries, principals serveis mínims d'avui (14/nov/12)

Els sindicats aposten per la vaga i els empresaris creuen que és poc efectiva (14/nov/12)


  • Comparteix:

Moment de la represa dels serveis mínims aquest dimecres a la tarda

Moment de la represa dels serveis mínims aquest dimecres a la tarda

Els serveis mínims decretats per a Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i Rodalies amb funcionat amb normalitat aquest dimecres de vaga amb un servei del 33%. La Policia Local ha notificat tranquil·litat a la majoria de polígons industrials en el torn de tarda, després d'un matí en què hi ha hagut problemes de trànsit a causa de les protestes a Delphi i als accessos al polígon Can Sant Joan. Els piquets també han tallat la BV-1414, a Sant Cugat.



Els serveis mínims decretats pel govern han mantingut un terç del servei de FGC i Rodalies. L'afluència d'usuaris a les estacions de Sant Cugat ha estat notablement inferior a la d'un dia laborable ordinari. A l'entrada de l'estació del centre i de Valldoreix piquets de vaguistes han informat la ciutadania dels motius de la protesta laboral. FGC ha recordat que els usuaris poden sol·licitar el justificant de retard per a la jornada de vaga a Fgc.cat.

En paral·lel, les mobilitzacions dels treballadors de la factoria santcugatenca de Delphi han aturat aquest dimecres al matí el trànsit a les vies pròximes a l'empresa, provocant lentitud i talls periòdics que han afectat també l'autobús urbà i l'entrada a Sant Cugat des de la carretera de Cerdanyola. La presència policial ha fet que el flux de vehicles es recuperés.

Alguns dels representants sindicals d'aquestes empreses; Josep Antoni Morán de Delphi, Eduard Pomar de SCTC i Cornèlia Rodríguez d'HP; han destacat d'aquesta jornada de vaga que està en joc l'estat del benestar i que la gent està molt cansada dels governs espanyols actual i anterior.

Sindicats

Considerem que és un èxit. El govern s'ha de posar a parlar amb les plataformes socials i sindicals. / És una vaga laboral i política. / La gent està molt cremada.


Al polígon de Can Sant Joan, els piquets informatius han aturat aquest dimecres al matí cada dos minuts el trànsit en els accessos des de l'autopista AP-7 i les vies que connecten amb Sant Cugat. L'acció ha provocat cues de vehicles i fins i tot han obstaculitzat la normal circulació des del carril de sortida de l'autopista.

Fonts municipals també han notificat normalitat a la zona del Centre Comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.